Hot Iron/Body Pump

Addig tartsd a vasat a tűzbe, amíg bírod

HOT IRON
edzés súlyzókkal
Az eredetileg német súlyzórudas edzésmódszert egy gyógytornászokból, orvosokból, pszichológusokból, testneveléstanárokból és szakedzőkből álló csapat dolgozta ki, ennek megfelelően tökéletes arányban tartalmazza a testünket tetőtől talpig átmozgató különféle gyakorlatokat.

Az edzés periodizálását a rendelkezésünkre álló négy edzésszint adja. Egyegy szakasz 8–12 hetes munkát takar,
a látványos fejlődés érdekében heti két edzéssel. Ez idő alatt a Workout és Hot Iron 1-es szakaszokban felkészítheted testedet a további terhelésekre, valamint biztonságosan elsajátítod az alaptechnikát. Ezt követően pedig már csak arra kell koncentrálnod, hogy emeld a terhelést! Amikor elérkezel a ciklusok végére, újrakezdhetjük az egészet egy sokkal erősebb, definiáltabb, zsírtalanabb testtel.

Hot Iron 1.
Ugyancsak újoncoknak ajánlható, itt sajátíthatod el az alaptechnikákat. Ennek a 8–12 hetes felkészítő periódusnak a végére fokozatosan növelheted a súlyok nagyságát, ezáltal fokozva teljesítőképességedet és az
izomerődet.

Hot Iron 2.
A kihívást, az újabb élményeket itt a terhelés változtatásának lehetőségén túl, az összetettebb gyakorlatok adják, az örömet pedig az egyre definiáltabb izomzat okozza.

Iron Cross
A Hot Iron legmagasabb szintje, a valódi challenge hangulatát nyújtja! Relatív nagy súlyokkal végigdolgozott, az aerobikterembe varázsolt gyúrós, pörgős edzésmódszerrel találhatod szembe magad.