Benke Tamás

Telefon: 30/222-04-05
E-mail: benkefit@gmail.com

Régóta szemezel a füles vasgolyóval, a kettlebellel? Ne halogasd tovább, próbáld ki!
Kiváló eszköz a testkompozíció optimalizálására. Pár hónapos intenzív tréninggel jelentős testzsírcsökkenés mellett egy élsportoló ereje és erő-állóképességének megszerzése érhető el. A Pavel Tsatsouline sportszakember nevével fémjelzett STRONGFIRST vizsgázott instruktoraként ajánlom látványos átalakulást garantáló kettlebell személyi edzéseimet.

Testépítés személyi edzést is vállalok. A hagyományos edzésformát saját testsúlyos gyakorlatokkal ötvözöm a tréningek során, amelyek aktív, célorientált mozgást nyújtanak hölgyeknek és férfiaknak egyaránt. Magamról annyit, hogy főállásban a Magyar Honvédség speciális egységénél szolgálok. Több, mint nyolc éve foglalkozom testépítéssel, fitnesz modell versenyzőként rendszeresen indultam nemzetközi és hazai versenyeken Mans Physic kategóriában, legutóbb a 2012. novemberében megrendezett WBPF Magyar Bajnokság és Világbajnoki Kvalifikációs Versenyen.

Szenvedélyem a testépítés. Az alakformálás, hatékony izomnövelés fokozása érdekében évek alatt kifejlesztett egyéni edzésmódszereimet az International Wellness Institute (IWI) fitnesz-testépítés edző tanfolyamán tökéletesítettem.

– személyre szabott edzéstervek mellé igény szerint speciális étrendet is összeállítok
– vendégeimet rendszeres konzultációval segítem
– táplálkozási tanácsadással, táplálék kiegészítők használatával kapcsolatos útmutatással szolgálok mindazoknak, akik hiszik, hogy állhatatosságukkal képesek elérni a céljaikat, a számukra ideális testfelépítést és izomzatot.

Ha gyors és hatékony átalakulásra vágysz, keress fel!